Print

BS-100 utfasing av reservedeler - det er på tide å oppgradere!

​​Fra 2016  leverer vi ikke lenger reservedeler til våre analoge adresserbare brannalarmsystem

BS-100- og BS-60-anleggene fra Autronica er gode, gamle helter som ble utviklet på 80-tallet. De virker fortsatt, men siden den gang har vi stått i bresjen for en rivende teknologisk utvikling innenfor brannsikkerhet og brannalarmanlegg.  BS-100/ BS-60 har ikke har vært i produksjon siden 2005, og deler til å produsere flere slike anlegg, samt tilgang til reservedeler, har stanset.


Nytt brann- og gassalarmanlegg

Våre nye brannalarmanlegg AutroSafe og Autroprime​ representerer innovative, smarte og fleksible løsninger som enkelt kan skreddersys og tilpasses ulike behov for kompleksitet og trygghet. 


  • Solide og​ fleksible løsninger som følger dagens strenge krav og standarder til brannsikkerhet.

  • Ny og mer avansert teknologi gir flere og enklere funksjoner for drift og vedlikehold.

  • Fjerner risikoen for nedetid ved feil på gamle brannalarmanlegg.

  • Kostnadsbesparende – rask, enkel og god tilgang til reservedeler, service og support.

  • Gunstige betingelser på service- og garantiavtaler.

Oppgrader gradvis - eller ta alt på en gang

Hvis du velger å oppgradere til et nytt Autronica-anlegg, har du valget mellom å gå hele veien på en gang, eller gjøre en gradvis utskiftning. Det hele avhenger av alder og/eller forventet gjenstående levetid på systemet ditt.


1. Bytte bare paneler. I tilfelle du har relativt nye detektorer som er i grei stand, kan utskifting av panelene være en god nok løsning - i første omgang.


2. Bytte panel og detektorer på en eller flere sløyfer. Gradvis oppgradering av detektorene. Behold kablingen fra eksisterende system.


3. Komplett utskifting av detektorer, paneler og kommunikasjon mot eventuelt kontrollsystem. Du sitter igjen med et førsteklasses brann- og gassde​teksjonssystem, som gir mennesker og utstyr den beste sikkerheten kan kjøpes for penger.


Våre dyktige selgere er klar til å hjelpe deg med å finne den beste, sikreste og mest kostnadseffektive løsningen for å oppgradere ditt brann- og gassikkerhetssystem. 


Kontakt oss i dag for å finne ut mer.

 Kontakt oss i dag

​Kontakt oss for en uforpliktende gjennomgang av dine oppgaderingsbehov: